sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Hyvää uutta vuotta

Muutama tunti vuotta 2017 jäljellä ja ulkona paukkuu raketit. Onneks koirat ei välitä. Ensimmäiset paukut piti haukkua mut siihen loppu.


                      OIKEIN HYVÄÄ UUTTAA VUOTTA KAIKILLE

Loppuvuodesta ollaan Kaislan kanssa päästy hyvään vauhtiin agilityn suhteen. Kepeillä on hyvä rytmi ja namiautomaatista on paljon apua. Minä kun en juoksemaan kunnolla pääse niin irtominen menee hyvin kun automaattii piippaa ja namia tulee. Toki Kaisla ei ole ollutkaan kovin kiinni minussa ja käsillä ohjaaminen on ollut haastellista. Osa syynä myös ohjaajan taitamattomuus. Toki ei me mitään suurta tavotella tällä harrastuksella. Kivaa on kun koira oppii ja tykkää tehdä. Samalla on tuo odottaminen tullut myös. Nyt jo malttaa  odottaa eikä pyöri ympäri kun päätön kana. Katsotaan ensi vuonna mitä se tuo tullessa.

Wilsonin kanssa mennään rally-tokoa ja junnataan paikalla. En tiedä menenkö koskaan sen kanssa kisaan vaikka ALO luokka pitäis kyllä jo onnistua. Toki liikkeet menee paremmin ilman hihnaa kun hihnan kanssa.
Wilson oli hierottavana ja löyty aika isoja jumeja. Tämän jälkeen tuli aika kipeäksi ja menin sitten ortopedille joka kuvasi selän. Wilson sai kipulääkettä ja laserhoitoa. Hoitokertoja on viel yksi jäljellä. Katsotaan mitä me sitten tehdään ja tutkitaan. Normipäivässä ei ole mitään ongelmaa. Wilson liikkuu normaalisti.  Wilsonilla on selkeesti vasen puoli heikompi ja näin olleen käyttää kroppaa vinosti.

Miska ja Yocu ovat molemmat eläkkeellä ja viettävät rentoja päiviä. Metsässä Yocu välillä menee Kaislan kanssa vauhdikkasti. Toivon että sen sydän kestää. Yocuhan voi nyt hyvin kun sai lääkkeen sydänmeen sekä toisen lääkkeen kutinaan, kun iho oli niin kuiva.
Miskan kuulo on vuoden aikan mennyt aika huonoksi. Sitä en enään päästä vapaana metsässä. Muutaman kerran meni ihan omia polkuja eikä tullut vaikka kuinka huusin. Oli ihan pöllähtäneen näköinen kun tulin viereen. Muuten on pysynyt samana Miskana.

Uimassa oltiin seitsemän sheltin kanssa. Mulla Wilson ja Kaisla mukana. Kaislahan ei veteen menny. Se meni ihan paniikkiin. Ensi kuussa otetaan uittaja sille jospa se onnistuis saamaan sen uimaan.

Kuvat tuolla altaalla on hyvin epäselviä. Todettu aikasemminkin mutta kuitenkin pitää kuvata.


Wilson uimassa

Kuivaushuoneessa

Joulukuussa oli 50v hääpäivä.

Yocu ja amaryllis.

Kaisla päikkärillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti