sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Kaisla 9 kk

Kaisla täyttää 9 kk tänään ja neidillä sain mitattua säkämitan 39 cm ja painoa 7.5 kiloa. Juoksu ei sitten alkanut vaikka sitä jo aikasemmin luulin. Kasvu oli pitkään paikallaan mutta sitten tuli pari senttiä lisää. (harmi)
Ensi sunnuntaina mennään Lahteen näyttelyyn ja saapi nähdä mitä mieltä tuomari on Kaislasta. Onhan se hyvin vahvaluustoinen ja omaan silmään kaunis ja erikoinen väritykseltään. Jenkkityttö.

 
 
Wilson kävi fyssarilla ja saatiin ohjeita miten vahvistetaan takajalkojen lihaksia. Tässäkö syy miksi Wilson hypyt on ollu huonoja. Treenataan ja katsotaan mihin johtaa. Nyt on kuitenkin jonkun aikaa aksatauolla vaikka ei noita kisoja muutenkaan tiheesti olisi ollut. Tarkoitus on ollut ylläpitää taito ja kisata silloin tällöin. Rallytokoa yritetään oppia ja opetalla kaikki ALO luokan kuviot. Vaikka seuraaminen alko mennä hyvin mutta heti kun tulee joku kuvio mukaan se alkaa edistää ja luulee että nyt mennään kovempaa. Ei siis pysy siinä seuraamisasennossa. Katsotaan päästäänkö kisamaan huhtikuussa. Ehkä ei olla vielä silloin valmiita.
Nooa

Kaunis Nooa

Wilson

Miskan vahtipaikka

Yocu

Punasilmä Kaisla
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti